Programari & Contact 2019-08-22T14:48:44+00:00

Programări

  1. Introdu datele tale

  Nume și prenume*

  Telefon*

  E-mail*

  Data programare*

  2. Alege tratamentul dorit

  LaserLipolift

  Ultraporație și Endolift IR

  Remodelare Ultratone

  EndoRadioMag

  Radiofrecvență Multipolară

  Endolift IR

  Anticelulitic Ultratone

  BodyWrap

  Masaj

  Endolift IR

  SkinToning

  Recuperare Postnatală

  Microdermolift RF

  Microdermoabraziune

  Lifting nechirurgical

  Epilare Definitivă cu Laser

  Recuperare Medicală

  X-WAVE

  Lymphastim

  Adresa

  Adresa: Bulevardul Siderurgistilor, nr. 15, bl. SD10A, parter, Galati

  Telefon: 0755 783 981

  E-mail: office@interbeauty.ro

  Program

  Luni-Vineri: 08:30 – 19:00

  Sâmbătă-Duminică: Închis

  InterBeauty – Beauty Clinic

  Clinica de estetica corporala si medicala de traditie

  Se spune ca ne simtim asa cum aratam. E suficient doar ca bluza preferata sa nu ne mai vina ca inainte sau tenul sa nu aiba stralucirea pe care ne-o dorim pentru a ne strica ziua. Nu mai lasa aceste mici detalii sa iti stearga zambetul de pe buze, meriti sa te simti senzational in pielea ta!

  De aceea, la InterBeauty, iti oferim servicii integrate de infrumusetare, toate intr-un singur loc. Solutiile noastre de remodelare corporala te vor ajuta sa slabesti sanatos, cu rezultate vizibile inca de la primele sedinte. Cu ajutorul masajelor oferite de specialistii nostri, vei putea sa reduci celulita si nivelul de stres. Grija parului inestetic va disparea odata cu utilizarea tratamentului nostru de epilare definitiva cu laser iar tenul tau isi va recapata tineretea dupa ce microdermoabraziunea isi va face efectul.

  Utilizam doar aparatura de ultima generatie, pe care o incredintam exclusiv specialistilor atent pregatiti in acest scop. Aparatele noastre de estetica in materie corporala au certificare medicala si poarta marca Eximia iar slabirea si remodelarea corporala sunt sinonime cu brandul Ultratone Futura Pro.

  Produsele cosmetice pe care le utilizam sunt si ele pe masura: dermato-cosmetice de top, marca Bioderma pentru tratamentele faciale si cosmetice profesionale, in timp ce Bruno Vassari este alegearea noastra pentru impachetari – un adevarat rasfat al simturilor!

  Ajuta-ti frumusetea interioara sa se manifeste in exterior cu InterBeauty, clinica de estetica corporala si medicala de traditie.

  Galerie Foto, Interior InterBeauty