Lifting Facial Nechirurgical 2018-01-26T22:57:24+00:00

Despre ani in minus si zambete in plus

Madonna, Shakira si Gwyneth Paltrow au admiratia integii lumi, iar varsta si noptile nedormite nu par a fi lasat nici o urma pe fata lor. Ba din contra, cu cat trece timpul, ai crede ca anii lor scad si nu cresc la numaratoarea varstei. Ce poti avea tu in comun cu ele?

Nu te grabi sa spui “nimic” in timp ce te gandesti la noul rid fin pe care l-ai descoperit azi cand te uitai in oglinda sau la conturul fetei tale care nu mai e perfect ca la 20 de ani.

Un schimb avantajos

La Interbeauty, iti propunem un schimb. Nu mai fi tu tensionata si muschii fetei relaxati. Mai bine fii tu relaxata si muschii fetei tonifiati! Aceasta schimbare nu presupune nicio interventie chirurgicala, ca, altfel, cum am mai putea vorbi despre relaxarea ta!? Este o metoda revolutionara de lifting pentru care nu trebuie nici sa iti iei concediu medical de recuperare, nici sa renunti la a zambi, rade, mira, de frica ridurilor fine.

Liftingul facial nechirurgical este o solutie cu doua mari avantaje: efectele se vad imediat iar tu folosesti timpul alocat tratamentului pentu propria relaxare.

Cum functioneaza si ce il face atat de eficient?

Impulsurile electrice emise de Ultratone Futura PRO sunt asemeni activitatii naturale a muschilor. Tehnic vorbind, ele biostimuleaza muschii fetei adica stimuleaza producerea naturala de colagen si elastina – proteine ce ajuta pielea sa se mentina ferma si elastica pentru mult timp. O sedinta dureaza 20 de minute in urma careia fata prinde contur si fermitate.

Efectele sunt cu atat mai vizibile cu cat numarul de sedinte este mai mare. Programul sedintei este personalizat in functie de necesitatea tenului. Asa ca, totul va incepe cu diagnosticarea nevoilor tenului tau, ce va duce la alegerea corecta a frecventei impulsurilor pentru efectele dorite. Apoi fata va fi atent demachiata si abia dupa aceea vor fi aplicati plasturii care emit aceste impulsuri.

Fie ca ai nevoie de lifting fara bisturiu, tonifiere profunda sau de suprafata, reducerea ridurilor sau pur si si simplu un masaj hidratant, Ultratone Futura Pro poate raspunde acestor nevoi ale tenului tau. Este asemeni unei bune prietene care stie cum sa iti vorbeasca pentru a te incuraja, consola sau inveseli, in functie de situatie.

Secret comun

Dupa aceste sedinte, la comentariul “ceva s-a schimbat la tine, in bine, dar nu imi dau seama ce”, vei sti ca imparti acelasi secret cu Madonna, Shakira si Gwyneth Paltrow. Convinge-te singura! Expertii nostri iti stau la dispozitie.

Stabileste o intalnire!