Lymphastim - Detoxifiere și drenaj limfatic la InterBeauty Galați

/Lymphastim
Lymphastim 2019-10-06T23:30:16+00:00

Ce este Lymphastim?

Lymhastim este un echipament atât medical, cât și de estetică care funcționeaază pe principiul presoterapiei. Acest echipament conține aplicatori speciali, cu până la 24 de compartimente suprapuse ce asigură un masaj blând, ce are rolul de a stimula circulați naturală a limfei în corp. Presoterapia este perecpută de pacienți ca fiind o metodă de tratament foarte plăcută, relaxantă și eficientă.

În prezent, drenajul limfatic este recunoscut ca una dintre cele mai benefice tratamente coporale, o terapie care îmbunătățește circulația sanguină și limfatică. Practic, folosirea acestui procedeu activează circulația limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea și eliminarea toxinelor din țesuturi. Lymphastim flosește presoterapia, utilizează presiune înaltă pentru activarea rapidă a drenajului limfatic.

Tratamentul Lymphastim este folosit în special de către pacienți în scop estetic, pentru remedierea anumitor probleme. În primul rând este un bun tratament anticelulitic, detoxifică și regenerează întreg organismul. Terapiile presetate pentru estetică ale Lymphastim îmbunătățesc oxigenarea fluxului sangvin. Astfel, pielea își recapătă tonusul și arată mult mai fermă.
Efectele tratamentului Lympastim sunt diverse și au ca rol principal de a îmbunătăți fluxul sanguin și limfatic, pentru ca toate elementele corpului să funcționeze în parametri optimi. BTL Lymphastim te ajută în reducerea greutății corporale și în diminuarea vizibilă a celulitei. Ameliorează aspectul pielii, transformând-o într-una fermă, hidratată și fără aspecte ale celulitei.

Dacă până acum te confruntai cu sindromul picioarelor grele sau cu venele varicoase, cu ajutorul Lymphastim, vei reuși să scapi de aceste probleme. Drenajul limfatic este ideal pentru femeile care merg foarte mult de tocuri înalte sau își petrec majoritatea activităților stând în picioare, astfel vei evita să ai picioare mereu umflate. Așadar, presoterapia BLT Lymphastim ajută la accelerarea procesului de vindecare natural al corpului, impulsionează pierderea în greutate și eliminarea toxinelor prin accelerarea metabolismului.
Mai mult decât atât, masajul limfatic efectuat de această procedură, îți conferă o stare generală de bine și relaxare.

Organismul tău se va relaxa și se va regenera fără să fie nevoie de o perioadă de recuperare, rezultatele sunt rapide si vizibile, iar procesul de slăbire și remodelare corporală devine mai ușor. Pentru combaterea eficientă a celulitei, tratamentul optim este de 4-5 sedințe/săptămână, în funcție de gradul de celulită al corpului tău și de sensibilitatea țesutului tratat.

Care sunt beneficiile Lymphastim?

BTL Lymphastim tonifiază pielea și reduce celulita, ajută în detoxifiere și slăbire rapidă, elimină durerea și oboseala picioarelor, previne venele varicoase, stimuleză circulația sangvină și limfatică, dar este și adjuvant în recuperarea post-liposucție chirurgicală și nechirurgicală.

Din punct de vedere medical, tratamentul Lymphastim te ajută să lupți contra obezității, previne artroza, nevralgiile, dar te va ajuta și în recuperarea herniei de disc în urma intervențiilor chirurgicale minim invazive. De asemenea, Lymhastim poate fi folosit și în oncologie, post extracție tumorală sau post radioterapiei. Este un echipament foarte des folosit în recuperarea fizică și medicina sportivă.

Beneficiile tratamentului Lymphastim sunt de necontestat, de aceea tot mai mulți pacienți apelează la acest procedeu, la InterBeauty Galați.

Încearcă Lymphastim chiar astăzi!