BodyWrap. Un adevărat răsfăț pentru corpul tău!

/BodyWrap
BodyWrap 2018-04-19T17:58:32+00:00

Ce este BodyWrap?

BodyWrap cuprinde o serie de tratamente corporale uimitoare, cu efect anticelulitic și antivergeturi, ce elimină rapid și sănătos celulita și vindecă vergeturile.

Cunoscute și sub numele de împachetări corporale, te relaxează și te binedispun – în special cele cu ciocolată, struguri, cofeină și scorțișoară sau ceai verde. Un adevărat rasfăț cu rezultate vizibile imediat!

Tratamentele BodyWrap încep printr-o procedură de exfoliere (peeling corporal) ce are rolul de a îndepărta celulele moarte, stimulând circulația și pregătind țesuturile pentru absorția tratamentului. Apoi se aplică o cremă termoactivă ce acționeaza vizibil atât prin înroșirea părții tratate cât și prin apariția unei ușoare senzații de căldură.

Urmează înfolierea în film osmotic, înfășurarea în cearceaf de plastic și introducerea în termocuvertă. După desfoliere se aplică – prin masaj – o cremă anticelulită, profesională, foarte puternică. Substanțele active vor continua să acționeze timp de 6-8 ore din momentul tratamentului.

Te vei simți mai ușoară și vizibil subțiată în circumferință chiar de la primele ședinte. Vei elimina toxinele și apa din țesuturi, vei arde rapid grăsimile și vei împiedica formarea unora noi. Pielea va fi mai elastică, mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală va fi diminuat considerabil.
Împachetările corporale nu sunt recomandate persoanelor ce suferă de epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronunțate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave sau diabet.

De asemenea femeile însărcinate sau care se află în timpul perioadei menstruale ar trebui să urmeze alte tipuri de tratamente corporale.

Vite Vitality

Un tratament inovator anticelulitic, de creștere a fermității pielii al unuia dintre cei mai buni producători de cosmetice profesionale – Bruno Vassari. O adevărată experiență senzorială ce conferă echilibru corpului și minții. Beneficiile tratamentului se contopesc cu filosofia spa pentru relaxarea totală a simțurilor tale.

Noutatea tratamentului o constituie utilizarea polifenolilor extrași din struguri ce au o activitate antioxidantă de 50 de ori mai eficientă decât a vitaminei E și de 20 de ori mai eficientă decât a vitaminei C. Protejează pereții vaselor de sânge făcându-i mai rezistenți în timp, păstrându-le astfel permeabilitatea. Pielea mai fină, mai elastică și mai fermă, diminuarea notabilă a celulitei dure sunt beneficiile principale ale vinoterapiei Kianty Spa.

Chocofango

Chocofango este un amestec de ciocolată, parafină și nămol marin, cunoscut ca un produs excelent pentru detoxifiere, tonifiere, hidratare și remodelare corporală, fiind recomandat persoanelor ce își doresc să prevină sau sa amelioreze vergeturile.

Cofeina din ciocolată stimuleaza drenajul limfatic, ajutând la eliminarea lichidelor. Substanțele active din ciocolată au efect antioxidant și în același timp catifelează și regenerează pielea. Tratamentele cu Chocofango induc o stare de bine prin stimularea producerii de endorfină, cunoscută și sub numele de hormonul plăcerii.

Efectele benefice sunt vizibile imediat după primul tratament iar o senzație plăcută de confort și stare de bine își face apariția.

ThermoSlim Body Energy

Tratament de slăbire ce favorizează transpirația abundentă și arderea grăsimilor din corp, cu efecte rapide, vizibile chiar de la prima ședință. Crema termo-activă cu extract de Gingko Biloba, extract de alge marine Laminaria și extract de Manteca de Karite hrănește pielea cu minerale și vitamine benefice, furnizând totodată căldura necesară pentru deschiderea porilor prin transpirație.

În felul acesta sunt eliminate din corp atât excesul de apă cât și toxinele. Masajul anticelulitic efectuat apoi stimulează depunerile de grăsime, deblocând țesutul adipos congestiv și stimulând circulația sângelui.

Fast Slim

Tratament de slăbire intesivă, la rece, cu puternic efect anticelulitic și antivergeturi ale cărui ingrediente active realizează, practic, o compactare imediată a țesuturilor.

Numărul de centrimetri în circumferință, este redus vizibil încă de la prima ședință iar rezultatele tratamentului sunt spectaculoase. Totodată îmbunătățește circulația limfatică ajutându-te să elimi toxinele din orgasnim.

Tratamentul este destinat persoanelor cu fragilitate capilară sau cu contraindicații în privința tratamentelor la cald.

Galerie Foto

Moulding Cream

Tratament anticelulitic profesional ce reduce volumul țesutului adipos și redă fermitatea pielii. Acest tratament îmbină principii active care “topesc” grăsimea și distrug celulita – chiar și pe cea sub formă de noduli. De asemena combate lăsarea pielii și a țesuturilor, stimulează circulația sanguină, tonifică pielea afectată de curele de slăbire și tratează vergeturile.

Crio Gel

Tratament anticelulitic la rece ce produce hipotermie, scăzând temperatura zonei tratate și, în acest fel, determinând organismul să ardă grăsimile prin efortul depus pentru reglarea temperaturii. Totodată, efectul termic de răcire produce compactarea țesutului reducând numărul de centimetri pe zona tratată. Rezultatele sunt spectaculoase și vizibile încă de la prima utilizare a produsului.

Cacao Modell

Tratament de slăbire rapidă și remodelare corporală cu o concentrație mare de cacao pură și o mixtură de uleiuri esențiale de mentă, portocală și lămâie, cafeină și Laminaria digitata, ce micșorează și remodelează zonele tratate, îmbunătățește aspectul pielii, activează metabolismul în sensul eliminării nodulilor de celulită și micșorează volumul masei adipoase.

ThermoSlim Noche Y Dia

O alternativă pentru tratamentele cu parafină, acest tratament anticelulitic și de slăbire are o eficiență ridicată, stimulând lipoliza și regenerarea țesuturilor. Crema anticelulitică aplicată are efect dublu: eliminarea acumulării de grăsime din țesuturi și declansarea unui proces reductor prin acțiunea combinată a cafeinei, iodului organic și extractului de alge marine.

Încearcă BodyWrap chiar astăzi!