Epilare Definitiva cu Laser - Mantis HR808

/Epilare Laser
Epilare Laser 2018-04-19T17:57:25+00:00

Epilare Definitiva cu Laser. Ce este?

Singura metoda ultramoderna de epilare definitiva, complet nedureroasa, cu timp redus de tratament, prin care se obtine eliminarea permanenta a foliculor de par in proportie de pana la 95% la femei si 75% la barbati. Eficienta inca de la prima sedinta, este complet sigura, numeroase teste in laborator demonstrand ca actioneaza doar asupra firelor de par, protejand pielea si tesuturile apropiate firului de par, fara efecte secundare pe termen lung sau scurt.

Da. Aproape tot parul tratat va disparea, epilarea fiind definitiva. In schimb, trebuie avut in considerare faptul ca, procentul de curatire a zonei tratate poate fi de maximum 95% pe termen lung. Așadar epilarea, desi definitiva, are rezultate partiale. Totusi firele ramase vor fi aproape invizibile, devenind fine, subtiri si deschise la culoare (depigmentate) fiind asemanatoare cu puful.
Unele zone ale corpului raspund mai bine decat altele la tratamentul de epilare definitiva. Niciodata, pe termen lung, nu pot fi eliminati toti foliculii de par dintr-o anumita zona, fie ca vorbim despre axila, inghinal sau gambe, dupa cum am subliniat mai sus. De aceea sunt recomandate 1-2 sedinte de intretinere pe an.

Iata orientativ cateva procente medii de curatire a zonelor uzual solicitate: axila 80-90%, inghinal 90-95%, fata 50-70%, coapse 60-70%, gambe 90-95%.

Epilarea Definitiva cu Laser prezinta numeroase avatanje. In primul rand este nedureroasa si in acelasi timp mai eficienta, eliminand radacinile firelor de par intr-un numar mai mic de sedinte, in conditii de deplina siguranta pentru pielea ta si tesuturile apropiate firului de par.

Mai mult, nu necesita timp de recuperare, poate fi realizata pentru absolut toate fototipurile de piele si da! poate fi realizata in deplina siguranta in orice sezon al anului, nu doar in sezonul rece.

In majoritatea tarilor dezvoltate cu o cultura wellness puternica, tratamentele IPL / SPL au alte intrebuintari cosmetice. Pentru epilarea definitiva laserul fiind intotdeauna recomandat si preferat.

Siguranta si confortul tau sunt pe primul loc pentru noi. De aceea, in cadrul clinicii, va avea loc o consultatie preliminara realizata de un medic dermatolog. Aici iti vom intocmi o fisa personala in care va fi precizat tipul pielii, indicatiile sau contraindicatiile ulterioare, numarul de sedinte necesare si intensitatea tratamentului.
Zone tratament Epilare Definitiva cu Laser

Galerie Foto

Cele 3 etape ale cresterii parului si importanta lor

Ciclul de crestere a firului de par

Fiecare ciclu al cresterii parului include o etapa de crestere, una intermediara si una de odihna. Cu alte cuvinte firele de par cresc, se mentin, involueaza si apoi cad, urmand apoi inceputul unei noi etape de crestere. Fiecare fir de par se formeaza in interiorul bulbului de par, in folicul.

 

1. Etapa Anagena

Prima etapa din ciclul cresterii parului in care are loc formarea, migrarea spre exterior si ajungerea firului de par la maturitate.

2. Etapa Catagena

Cresterea este mai putin accelerata, incepand in acelasi timp perioada de repaus in care firele de par se opresc din crestere si se degradeaza.

3. Etapa Telogena

In cea de-a treia etapa firul de par intra in repaus complet, este eliminat iar radacina se regenereaza si se pregateste pentru formarea unui nou fir.

Importanta ciclului cresterii firului de par in Epilare Definitiva cu Laser

Lungimea fiecarei etape depinde de tipul firului de par. Din fericire, fiecare folicul este independent, fapt ce impedica caderea tuturor firelor de par in acelasi timp. De obicei fiecare om are in medie 20% din foliculii pilosi in etapa anagena. In etapele catagena si telogena laserul nu are efect asupra foliculilor pilosi doarece acestia nu sunt expusi, de unde si necesitatea mai multor sedinte.

O sporire temporara a cresterii firelor de par poate fi observata uneori, deoarece corpul reactioneaza la epilarea definitiva cu laser prin activarea celulelor papilare inactive, aducandu-le pe aceastea in etapa anagena. Desi temporar, acest lucru ajuta la cresterea eficacitatii epilarii definitivee cu laser, fiind mai multe fire de par expuse tratamentului.

Zonele uzuale de tratament

Axile

Etapa anagena: aprox. 30%

Etapa telogena: aprox. 70%

Intervalul dintre tratamente: aprox. 2-4 saptamani

Picioare

Etapa anagena: aprox. 20%

Etapa telogena: aprox. 80%

Intervalul dintre tratamente: aprox. 2-4 saptamani

Inghinal

Etapa anagena: aprox. 30%

Etapa telogena: aprox. 70%

Intervalul dintre tratamente: aprox. 2-4 saptamani

Spate si piept

Etapa anagena: aprox. 15%

Etapa telogena: aprox. 85%

Intervalul dintre tratamente: aprox. 2-4 saptamani

Maini

Etapa anagena: aprox. 20%

Etapa telogena: aprox. 80%

Intervalul dintre tratamente: aprox. 2-4 saptamani

Fata

Etapa anagena: aprox. 65%

Etapa telogena: aprox. 35%

Intervalul dintre tratamente: aprox. 2-4 saptamani

Etapele tratamentului

Încearcă Epilarea Laser chiar astăzi!