Eximia - Tratamente revolutionare cu rezultate spectaculoase

/Eximia
Eximia 2018-08-27T20:14:23+00:00
 • [/fusion_text]

Ce este Eximia?

Eximia este singurul aparat de estetica corporala cu certificare medicala. Tratamentele Eximia fie ca sunt tratamente cu efect anticelulitic si de redobandire a fermitatii pielii, tratamente de hidratare in profunzime, tratamente de slabit sau de reintinerire si improspatare a tenului au rezultate rapide, uimitoare! Eximia ofera urmatoarele tipuri de tratament:

Supranumit si “tehnologia de inlocuire a liposuctiei” acest tratament te ajuta sa slabesti sanatos, diminuand considerabil celulele grase si activand metabolismul. Fiind o metoda non-invaziva, tratamentul nu iti va afecta membrana celulara.
Efect anticelulitic instant datorita celor 2 role magnetice ce atrag hemoglobina facilitand astfel buna functionare a circulatiei. Prin procedurile de stimulare magnetica si terapie infrarosu remodeleaza zonele afectate si da fermitate pielii.
Detensioneaza si decontractureaza musculatura faciala. Stimuleaza in acelasi timp producerea de colagen si elastina refacand astfel textura pielii. Mai mult, printr-un mecanism de tip Endolift, absoarbe celulele moarte lasand tenul improspatat si luminos.
Reintinereste si improspateaza tenul, reduce efectele fotoimbatranirii, a semnelor de imbatranire naturala, a semnelor produse de acnee, pigmentari ale pielii sau decoloratii usoare. Acest tratament cu particule de diamant nu irita pielea.

Ultraporatie si Endolift

Fiind inlocuitorul perfect al procedurii de liposuctie, tratamentul de Ultraporatie si Endolift te ajuta sa slabesti sanatos diminuand in volum celulele grase si activand metabolismul fara a distruge membrana celulara fiind o metoda non-invaziva / non-chirurgicala.

Ultraporatia

Ultraporatia imbina doua tehnici moderne, exclusive, cu rezultate demonstrate stiintific: Ultrasunetele cavitationale si electroporatia. Ultrasunetul cavitational este un proces modern de emisie a unor ultrasunete de intensitate mare si frecventa joasa ce diminueaza in volum celulele grase datorita efectului termic si vibrational in timp ce electroporatia ajuta la absortia in profunzime a gelului de remodelare.

Endolift

Endoliftul, prin proceduri avansate de stimulare magnetica si terapie infrarosu, are un puternic efect anticelulitic. Fiind o inovatie in tehnologia masajului endermologic si vacuumatic, consta in realizarea unui masaj endodermal in patru faze (ce se repeta constant cu o frecventa ajustabila pe parcursul procedurii) la o putere controlata computerizat.

Cele 2 role magnetice ale aparatului atrag hemoglobina din sange facilitand o circulatie mult mai buna, avand astfel ca rezultat efectul anticelulitic instant.

Beneficii

 • Diminueaza in volum celulele grase
 • Remodeleaza corpul
 • Activeaza circulatia periferica
 • Elimina toxinele
 • Ajuta la realizarea drenajului lichidelor interstitiale
 • Realizeaza activitatea de dezlipire a tesutului superficial din profunzime
 • Imbunatateste circulatia dermica si hipodermica
 • Imbunatateste microcirculatia sistemului limfatic
 • Ajuta la oxigenarea rapida a tesuturilor
 • Ajuta la revasculizarea tesuturilor

Galerie Foto

Endolift facial

Endoliftul facial este un tratament la nivelul fetei, ce se realizeaza cu o sonda specifica, ce detensioneaza si decontractureaza musculatura, stimuleaza producerea de colagen si elastina, absoarbe celulele moarte printr-un tratament de tip endolift si determina refacerea texturii pielii.

Microdermoabraziune

Microdermoabraziunea cu particule de diamant indeparteaza celulele moarte si impuritatile de pe tenul tau, lasandu-l proaspat si luminos. Particulele de diamant nu creeaza reactii adverse in contact cu tenul si nu irita pielea. Microdermoabraziunea elimina straturile epidermei la diverse adancimi intr-o maniera controlata, putand fi tratate astfel inclusiv zonele sensibile din jurul ochilor, nasului si a gurii, reducand primele semne ale imbatranirii.

Regenerarea celulara naturala se produce in mod obisnuit o data la 28 de zile. Cu inaintarea in varsta sau datorita problemelor de sanatate acest proces este considerabil incetinit iar tenul isi pierde aspectul proaspat si tanar.

Microdermoabraziunea reduce efectele fotoimbatranirii, a ridurilor fine, a liniilor de expresia si reda elasticitatea pielii. De asemenea trateaza semnele produse de acnee, pigmentarile pielii sau decoloratiile usoare.

Beneficii

 • Elimina celulele moarte si impuritatile
 • Reimprospateaza tenul
 • Reda elasticitatea pielii
 • Trateaza primele semne ale imbatranirii
 • Reduce efectele fotoimbatranirii
 • Trateaza semnele produse de acnee
 • Trateaza decoloratiile usoare
Încearcă Eximia chiar astăzi!