Cryotec 360

/Cryotec 360
Cryotec 360 2022-09-22T18:14:56+00:00

Ce este Cryotec 360?

Cryotec 360 este un dispozitiv care ajută la efectuarea procedurii de criolipoliză. Unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru slăbire, care te ajută să scapi de grăsimea nedorită este criolipoliza. InterBeauty aduce în exclusivitate o tehnologie revoluționară care te ajută să scapi de celulele adipoase, Cryotec 360.

Cu ajutorul Cryotec 360 poți scăpa de până la 45% din grăsime, iar tratamentul poate reduce circumferința taliei cu 2-6 cm și previne în mod eficient riscul de revenire a grăsimii. Procedura durează aproximativ 40-60 de minute și îți oferă în primul rând eficiență, nu doar promisiuni. Peste 80% dintre pacienții care au încercat procedura, au spus că ar recomanda și prietenilor, ceea ce dovedește încredere în tratament și rezultate observabile.

Tratamentul este foarte confortabil, iar tu nu vei resimți niciun pic de durere. Dispozitivul Cryotec 360 de la centrul nostru de înfrumusețare creează prin înghețare o inflamație a țesutului gras subcutanat care se desprinde de celelalte țesuturi, fiind astfel stimulată apoptoza. Apoptoza reprezintă moartea programată a unei celule, realizată, în cadrul acestei terapii, în condiții de maxim control și siguranță.

După o dietă celule adipoase se micșorează, însă numărul acestora rămâne același. Aduci când iei iarăși în greutate, celule adipoase devin si mai mari.
Cu ajutorul Cryotec 360, prin procedeul de criolipoliza se reduce numărul celulelor adipoase cu aproximativ 25%. Aceste celule adipoase sunt procesate și eliminate în mod natural, astfel încât să nu migreze în altă zonă a corpului.

REDUCEREA GRĂSIMII VS PIERDEREA ÎN GREUTATE

Aparent par două lucruri identice, nu-i așa? A venit momentul să afli că sunt două lucruri diferite, pe care trebuie să le iei în considerare atunci când te afli în plin proces de slăbire.
Când ne referim la reducerea grăsimii, ne referim la scăderea celulelor adipoase, iar pierderea în greutate nu este responsabilă neaparat cu reducerea celulelor adipoase. Pierderea sau creșterea în greutate, în general, nu crește sau scade numărul de celule adipoase. În schimb, schimbă dimensiunea celulelor adipoase.

CELULE ADIPOASE DUPĂ DIETĂ VS. DUPĂ CRYOTEC 360

După o dietă celule adipoase se micșorează, însă numărul acestora rămâne același. Aduci când iei iarăși în greutate, celule adipoase devin si mai mari.
Cu ajutorul Cryotec 360, prin procedeul de criolipoliza se reduce numărul celuleor adipoase cu aproximativ 25%. Aceste celule adipoase sunt procesate și eliminate în mod natural, astfel încât să nu migreze în altă zonă a corpului.

  • Reduce grăsimea localizată, acolo unde avem nevoie
  • Remodelează corpul, reducând circumferința zonei tratate
  • Stimulează metabolismul adipocitelor
  • Tratament slăbire rapidă cu rezultate vizibile de la prima ședință

CE FACE CRYOTEC 360?

Procedura de criolipoliză oferă o răcire controlată cu precizie pentru a ținti ușor și eficient celulele adipoase de sub piele. Celulele adipoase tratate sunt cristalizate (înghețate), apoi mor. În timp, corpul tău procesează în mod natural grăsime și elimină aceste celule moarte, lăsând corpul vizibil mai scupltat.

AVANTAJELE CRYOTEC 360

• Tratament non-invaziv, confortabil, fără durere
• Tratamentul poate reduce circumferința taliei cu 2-6 cm și previne în mod eficient riscul de revenire a grăsimii
• Procedura este simplă și ușor de realizat de către specialist
DETALIILE PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII DESPRE CRYOTEC 360
• PROCEDURA DUREAZĂ APROXIMATIV 40-60 DE MINUTE
• REZULTATE VIZIBILE ÎN 2-3 SĂPTĂMÂNI
• REZULTATE PE TERMEN LUNG
• RECUPERARE IMEDIATĂ

Încearcă Cryotec 360 chiar astăzi!