HR77 LaserLipolift - Estetică medicală de ultimă generație

/HR77 LaserLipolift
HR77 LaserLipolift 2018-01-26T22:54:18+00:00

Ce este HR77 LaserLipolift?

HR77 LaserLipolift este un echipament estetic-medical de ultimă generație, ce te ajută sa slăbești localizat, diminuând vizibil grăsimea inestetică din mai multe zone ale corpului. Fiind un înlocuitor al chirurgiei estetice, putem vorbi în momentul de față de o adevărată inovație în slăbirea profesională, cu proceduri și tratamente ce nu produc lezări tisulare, fiind complet neinvaziv.

Da. Laserporație Multipolară, tratament slăbire rapidă, o adevărată inovație în slăbirea profesională, este extrem de eficient în reducerea grăsimii localizate și a circumferinței zonei tratate. Acționează în profunzime, la nivelul celulelor grase, la nivelul adipocitelor, diminunându-le rapid volumul și stimulându-le metabolismul.
Cu ajutorul EndoRadioMag, un tratament ce combină masajul endermologic vacuumatic cu radiofrecvența bipolară și magnetoterapia. Vom elimina în primul rând celulita, îmbunătățind totodată aspectul și condiția generală a pielii, cu efecte pe termen lung datorită stimulării producției de colagen și elastină.
Lipsa elasticității pielii este un efect direct al stării nu tocmai optime al rețelei de colagen. RadioLift revitalizează țesutul conjunctiv-epitelial și stimulează direct celulele fibroblaste prin acțiunea radiofrecvenței multipolare. În acest fel preîntâmpinăm și vindecăm vergeturile aflate în stadiu incipient.
Microdermolift RF este o procedură estetico-medicală minune, ce curăță și finisează tenul folosind capete de diamant sterile. Mai apoi, cu ajutorul masajului endermologic și a radiofrecvenței multipolare, stimulează producția de colagen și elastină. Rezultatul? Remarcabil! Lifting facial instant, piele mai luminoasă, mai catifelată, cu aspect mai tânăr.

Mă ajută să slăbesc?

LASERPORAȚIA MULTIPOLARĂ

Laserporația Multipolară, prima parte a tratamentului Laser Lipolift, este un procedeu de fotobioremodelare, eficient în reducerea grăsimii localizate și a circumferinței. Acționează in profunzime, la nivelul celulelor grase, la nivelul adipocitelor, diminuându-le rapid volumul și stimulând-le metabolismul.

Laserul creează micropori în pereții celulei adipoase prin care se eliberează: apă, acizi grași și glicerol. Astfel, celulele de grăsime își reduc volumul fără să fie distruse. Este o procedură nedureroasă prin care excesul de grăsime eliberat este metabolizat de organism, iar vasele de sânge nu sunt afectate.

Marele avantaj al acestui tratament este că putem slăbi localizat, doar acolo unde avem nevoie, acolo unde țesutul adipos este inestetic. Practic vorbim de un tratament slăbire rapidă, o slăbire localizată, în centimetri, vizibilă de la prima ședință.

Beneficii

  • Reduce grăsimea localizată, acolo unde avem nevoie
  • Remodelează corpul, reducând circumferința zonei tratate
  • Stimulează metabolismul adipocitelor
  • Tratament slăbire rapidă cu rezultate vizibile de la prima ședință

Cum pot scăpa de celulită?

ENDORADIOMAG – Endolift, Radiofrecvență și Magnetoterapie

Slăbirea localizată continuă cu a doua parte a tratamentului Laser Lipolift, EndoRadioMag – Endolift cu radiofrecvență bipolară, tehnologie patentată HR77 LaserLipolift.

3 tehnologii inovatoare, cu efecte uimitoare asupra celulitei

Masajul endermologic și vacuumatic în 4 faze ce tratează, specific, zonele afectate. Masajul mecanic, cu role magnetice și vacuum, produce vasodilatație ce îmbunătățește circulația sanguină locală, stimulează metabolismului și favorizează drenajul limfatic.

Radiofrecvența Bipolară prin care sunt stimulate celulele fibroblaste. Celule fibroblaste joaca un rol important în producerea de colagen și elastină, proteine ce ne mențin pielea întinsă și elastică. Urmând acest tratament vom elimina în primul rând celulita, îmbunătățind totodată vizibil aspectul pielii.

Magnetoterapia are rolul de a “atrage hemoglobina” din sânge intensificând astfel procesul de activare al circulației, asigură o mai bună oxigenare a țesuturilor oferind un drenaj limfatic mult mai rapid și intens.

Galerie Foto

Vergeturile, o problemă?

Radiofrecvență Multipolară

Lipsa elasticității pielii este un efect direct al stării nu tocmai optime al rețelei de colagen. Un tratament cu adevărat special, ce revitalizează țesutul conjunctiv-epitelial, un tratament construit special pentru a stimula direct celulele fibroblaste este Radiofrecvența Multipolară.

Acest tip de tratament ne ajută foarte mult să preîntâmpinăm vergeturile, eliminând/minimizând eficient acele vergeturi roșiatice aflate în stadiu incipient.

Cu efecte pe termen lung datorită stimulării naturale a producției de colagen, este, astăzi, unul din cele mai avansate tratamente anti-vergeturi, cu rezultate aproape instant, ce nu implică riscuri.

Beneficii

  • Preîntâmpină vergeturile
  • Elimină eficient vergeturile aflate în stadiu incipient
  • Revitalizează țesutul conjunctiv-epitelial

Tratament facial complet?

MICRODERMOLIFT RF – Microdermoabraziune, Endolift și Radiofrecvență Multipolară

Procedurile estetico-medicale faciale necesită o abordare atentă, delicată, blânda care să ne evidențieze adevăratul ten și frumusețea naturală, îndepărtând anii, micile imperfecțiuni, petele si impuritățile, aducându-ne în același timp zâmbetul pe față.

Cu aceste principii în minte a fost creat tratamentul Microdermolift RF. Acesta oferă o opțiune non-chirurgicală de finisare a pielii, folosind capete de diamant sterile pentru a curăţa stratul de la suprafața pielii, după care se aspiră particulele împreună cu impurităţile.

Pielea respiră mai uşor, sunt îmbunătățite circulația sanguină şi producția de colagen. Urmează un masaj endermologic atent, ce cu ajutorul radiofrecvenței multipolare stimulează celulele fibroblaste, aspectul tenului fiind îmbunătățit vizibil iar ridurile fiind estompate.

Rezultatul este remarcabil. Lifting facial instant, piele mai luminoasă, mai catifelată și mai fermă, cu aspect tânăr.

Îmi redă fermitatea pielii?

SkinTightening

Reprezentând peste 75% din piele, colagenul este atât cheia cât și secretul tinereții. Fără excepție, între gradul de elasticitate, fermitate și tonifiere al pielii și starea optimă a rețelei de colagen este o relație directă.

Astăzi, pielea trebuie să facă față mai multor provocări ca niciodată. Creșterea continuă a temperaturilor, radiațiile UV și poluarea excesivă sunt doar câțiva dintre factorii ce accelerează deteriorarea rețelei de colagen. Alimentația dezechilibrată și lipsa exercițiul fizic contribuie de asemenea la fenomenul de lăsare a pielii și evidențierii ridurilor și imperfecțiunilor.

Din fericire, astăzi, noi descoperiri în estetica medicală permit atât să tratăm și să preîntâmpinăm deteriorarea rețelei de colagen cât și stimulăm producția naturală a acestuia. Un astfel de tratament de ultimă generație, cu adevărat uimitor, este SkinTightening de la HR77 LaserLipolift.

Revitalizează țesutul conjunctiv-epitelial, stimulează direct cu ajutorul radiofrecvenței multipolare celulele fibroblaste (celule dermice responsabile pentru secreţia fibrelor de elastină şi colagen care formează matricea de susţinere a dermei) iar tu îți recapeți tinerețea încă de la prima ședință. Încearcă!

Încearcă LaserLipolift chiar astăzi!