Musculpting Machine 5000W STRONG POWER

/EMS Musculpting Machine PRO
EMS Musculpting Machine PRO 2022-09-22T18:22:59+00:00

Ce este Musculpting Machine 5000W STRONG POWER?

Este o nouă tehnologie utilizată în remodelarea corporală. Este vorba despre o tehnologie electromagnetică focalizată, de înaltă intensitate.
Folosind unde electromagnetice de înaltă intensitate, Musulpting Machine , acționează asupra țesutului adipos, inducând contracții musculare supramaximale, care nu pot fi realizate prin intermediul exercițiilor fizice.

Rezultatele EMS Musculpting sunt vizibile încă de la prima ședință. Însă, pentru ca rezultatele să fie observabile, ai nevoie de mai multe ședințe. Cu ajutorul EMS Musculpting poți diminua grăsimea din jurul taliei cu până la 4 cm. Mai mult, pentru că rezultatele sunt observabile, gradul de satisfacție al pacienților este de 96%, conform sondajelor.

EMS Musculpting acționează pe mai multe zone ale corpului, acele zone în care se acumulează grăsimea. Fese, abdomen, talie, copase și gambe sunt câteva dintre zonele din care poți reduce grăsimea cu ajutorul tehnologiei electromagnetice focalizataă, de înaltă intensitate.

Nu, nici nu vei simți intensitatea undelor electromagnetice. EMS Musulpting Machine, acționează asupra țesutului adipos, inducând contracții musculare supramaximale, care nu pot fi realizate prin intermediul exercițiilor fizice. Contracțiile supramaximale provoacă o eliberare sporită de adrenalină, care declanșează un răspuns intens de lipoliză în celulele adipoase. Cu toate acestea tu nu vei simți niciun disconfort.

REMODELARE CORPORALĂ LA NIVELUL URMĂTOR

EMS Musculpting este aliatul tău pentru o slăbire eficientă

Tehnologia electromagnetică focalizată de înaltă intensitate utilizează o gamă specifică de frecvenţe care nu permit relaxarea musculară între două stimulări consecutive. Muşchiul este forțat să rămână în starea contractată mai multe secunde.
Când sunt expuse în mod repetat la aceste sarcini mari condiţionează ţesutul muscular este stresat şi forţat să se adapteze. Studii recente au raportat că, în medie la pacienții tratați s-a observat o creștere cu 15%-16% a grosimii mușchilor abdominali la o lună până la două luni după tratamente cu tehnologie electromagnetică focalizată de înaltă intensitate.

  • Reduce grăsimea localizată, acolo unde avem nevoie
  • Remodelează corpul, reducând circumferința zonei tratate
  • Stimulează metabolismul adipocitelor
  • Tratament slăbire rapidă cu rezultate vizibile de la prima ședință

UN CORP VIZIBIL SCULPTAT

Vezi ce părți ale corpului se pot remodela cu EMS Musculpting

Probabil au fost situații în care ai putut observa cum munca în sala de fitness, nu te-a ajutat întotdeauna să scapi de acel centimetru încăpățânat de grăsime din jurul abdomenului.

ABDOMEN REMODELAT

Cu ajutorul Musulpting Machine 5000W STRONG POWER îți poți remodela mușchii abdominali, fesieri, coapse. Tehnologia revoluționară a acestui aparat lucrează pe zona abdomenului contractând și strângând mușchii, astfel încât să poți arde grăsimea din jurul abdomenului și să îl sculptați.

REZULTATE EXCEPȚIONALE ÎN ZONA FESELOR

Tehnologia revoluționară funcționează și pe fese, folosind aceleași contracții musculare supramaximale ca și în zona abdomenului. Mulți pacienți aleg să încerce acest tratament în locul unui lifting invaziv brazilian. Tehnologia electromagnetică focalizată de înaltă intensitate oferă prima procedură neinvazivă de ridicare a fundului din lume. Acest tratament vă poate oferi curbura, tonusul și lifting-ul pe care îl dorești.

COAPSE ȘI GAMBE REDEFINITE
Tehnologia electromagnetică va fi cu siguranță apreciată atât de bărbații, cât și de femeile care își doresc conturarea bratelor, tricepsilor si bicepsilor. Folosind undele electromagnetice, poți tonifia și sculpta chiar și gambele.

Galerie Foto

REZULTATE DOVEDITE:

• Musulpting Machine 5000W STRONG POWER reduce 19% grăsimea
• Pierdere de 4 cm (1,5 inchi) a circumferinței taliei
• Reducere cu 11% a separării mușchilor abdominali
• Creșterea de 5 ori a metabolismului grăsimilor
• 80% pacienți au obțiunut un efect vizibil de lifting al feselor
• 96% gradul de satisfacție al pacienților

  • Preîntâmpină vergeturile
  • Elimină eficient vergeturile aflate în stadiu incipient
  • Revitalizează țesutul conjunctiv-epitelial
Solicită o programare acum